user_mobilelogo

Agenda

Wind- en zonne-energie
Woensdag, September 25, 2019, 20:00
Hits : 210
Contact meld u aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wind- en zonne-energie, wat komt er bij kijken?

Wind- en zonne-energie zijn op dit moment een hot item.
Een goedgekeurd klimaatakkoord en nu bent u aanzet!
Hoe ga je hier als particulier uit het Westerkwartier mee om?

Er rijzen veel vragen als het gaat om het invullen van begrippen als energietransitie en duurzaamheid voor nu en in de toekomst. De wooncoaches Klaas Jansen en Roelof Robbertsen van De Woonweter Westerkwartier nemen in een avondpresentatie op 25 september graag een aantal dingen met u door zoals windenergie, vergunningsplicht, typen zonnepanelen, opbrengst, nul op de meter en salderingsregeling. Gaan we bijvoorbeeld echt meer doen met zonnepanelen dan alleen energie leveren? En hoe zit het met de opslag van opgewekte stroom?

Klaas en Roelof zullen proberen u een goed beeld te geven van de praktijk van nu en de nabije toekomst. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen en kunt u desgewenst meteen een afspraak maken met de wooncoaches. Zij kunnen u verder op weg helpen om uw woning comfortabel, duurzaam en veilig te maken.

De avond start om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur is de deur open.
De Woonweter is gevestigd in de winkel ‘Schuiling Wonen en Slapen’ aan de Dorpsvenne 2 in Zuidhorn.
Wilt u ook aanwezig zijn, meld u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In verband met de beperkte ruimte is opgave noodzakelijk.

Meer informatie is te vinden op onze website http://www.woonweter.nl

Locatie Dorpsvenne Zuidhorn